Ads

Personvernregler

Personvernregler og cookies :

Besøk og informasjon som tilsatt igjen av brukere
All bruk av nettstedet logges og adresser IP registreres. Dette er normalt og loggene beholdes i ca 1 år. denne informasjonen brukes ikke til andre ting en statistikk. Denne statistikken brukes av oss for å Forbedre webområdet.
Mail som legges inn for mottak av nyhetsbrev, brukes kun til dette, de slettes fullstendig ved utmelding.
Navn og personopplysninger som legges inn i kommentarer, oppskrift ol brukes ikke av oss, men det anbefales ikke å legge ut mailadresser, navn, alder i kommentarer da andre kan misbruke dette. Jeg bruker nå Facebook sitt kommentarsystem og jeg henviser til Facebook sine personvernregler. Om du vil være sikker på at jeg leser en kommentar, send meg en mail istedenfor.
Vi registrerer og IP adresse på karakterer for å unngå doble oppføringer og spam.
Informasjonskapsler brukt av beste-matlaging.

Informasjonskapsler brukt av matlaging
Vi bruker informasjonskapsler til lagring av karaktersetting på oppskrift ol. Dette er en liten tekstfil som ligger på din egen maskin og som registrerer setting av karakter. Dette gjøres for å unngå dobbel oppføringer.

Henvisningen svært viktig 
Gjelder særlig bruk av info om næringsinnhold og allergeninfo i oppskrift
Før en bruker verdier for næringsinnhold/allergener i oppskrift i en diettplan ol, så skal en ta kontakt med lege eller fagpersonell innen ernæring.
Jeg tar ikke ansvar for mulige feil i angivelse av næringsinnhold og allergeninfo . Oppdager en feil så oppfordrer jeg dere sterkt til å gi beskjed til meg. Næringsverdier vil forandre seg hele tiden da jeg oppdaterer verdiene i grunnlaget her jevnlig. Mange produsenter forandrer verdiene ofte og jeg oppdaterer produktverdier jevnlig. Man kan klikke på ingrediensen og dermed få opp mer info om denne samt dato for siste oppdatering. 
Priser på ingredienser og oppskrifter
Prisene som er utregnet på oppskrifter er resultat av lang tids arbeid. De hentes inn av oss og er en kombinasjon av flere butikker, tilbud/full pris og sesongvariasjoner. Prisene hentes inn i Kristiansand. 
Jeg tar ikke ansvar for variasjoner i priser mht lokalisering i landet osv, men etter vår mening viser disse ett ganske riktig bilde da prisene er ett snitt mellom flere butikker, samt en kombinasjon av fullpris og tilbudspris. 
Hvilke butikker som har priser her vises ikke etter avtale med butikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar