Ads

Regler for bruk

Regler for bruk av beste-matlaging.com


1. Kommentarer eller innlegg fra brukere er ikke utgiver ansvarlig for: 
 All informasjon lagt inn av brukere blir kontrollert og sjekket av oss med jevne mellomrom. Jeg  sletter direkte oppskrifter, linkforslag og annet som ikke er relevante for nettsiden. Utgiver er ikke  ansvarlig for det som blir lagt inn på nettstedet. Dette er den som legger det inn sitt ansvar. Utgiver  er heller ikke ansvarlig for bruk av informasjon hentet fra nettstedet.
 Kommentarer legges nå ut gjennom fb sitt system og følger derfor fb sine regler.

2. Bruk av nettstedet:
-Nettstedet er ment for voksne, men deler av oppskriftene er tilpasset yngre mennesker.
-Som bruker forplikter du deg til å ikke legge inn støtende, diskriminerende, rasistisk eller på annen  måte materiale som strider mot norsk lov.
-Som bruker forplikter du deg og til å ikke legge inn kryptert informasjon, junk mail, politisk stoff,  uautoriserte annonser eller lignende som strider mot nettstedets regler.
-Som bruker forplikter du deg og til å ikke legge inn stoff som andre har copyright til.
-Utgiver er ikke ansvarlig for innhold på sider som det er link til fra denne siden.

3. Bruk av oppskrifter på nettstedet:
-Du kan fritt bruke oppskriftene som ligger på nettstedet til privat bruk.
-Ved kopiering ønsker jeg at det linkes tilbake til meg ved publisering.
-Bruk og publisering av all næringsinformasjon er tillatt for private, men det skal linkes tilbake til **  beste-matlaging.com** som kilde.
-Bruk av næringsinformasjon til annet en privat bruk er kun tillatt etter avtale. Kontakt meg for  nærmere info.
-Generelt om kopiering av oppskrifter. Det er i utgangspunktet ikke copyright på selve oppskriftene,  men derimot på skrivemåte, og kommentarer. Og det er vanlig høflighet å oppgi kilde ved kopiering.
-All bruk av nettstedet er gratis.

4. Bruk av materiale som er lagt inn av dere:
 Ved å legge inn oppskrifter på siden gir du oss tillatelse til å distribuere disse på nettstedet, samt  bruke de i våre søk og andre tjenester (som bla å kalkulere ut næringsinnhold på dem) i vårt system.  Vi har rett til å forandre på innhold som kan bryte med regler nevnt ovenfor eller som på andre måter  er upassende. Du gir og andre lov til å bruke dine oppskrifter til privat bruk.

5. Tilbakemeldinger fra dere:
 Vi vil gjerne få tilbakemeldinger på denne oppskriftssamlingen og særlig for å kunne oppdatere  informasjonen om oppskriftene. Det er ikke all informasjon om antall porsjoner, vanskelighetsgrad,  tidsforbruk, priser osv som er definert. For at dette etter hvert skal bli komplett, er vi avhengige av  tilbakemeldinger. Også fra dere som har anledning til å ta bilde av en ferdig rett, er vi glade for  tilsendte bilder. Legg og inn kommentarer/karakterer på oppskrifter.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar